Manual do usuário Philips NR 32PFL8404H

Manual para o dispositivo Philips NR 32PFL8404H

Dispositivo: Philips NR 32PFL8404H
Categoria: TV de tela plana
Fabricante: Philips
Tamanho: 2.71 MB
Data de adição: 11/1/2014
Número de páginas: 197
Imprimir o manual

Baixar

Como usar?

Nosso objetivo é fornecer-lhe o mais rapidamente possível o acesso ao conteúdo contido no manual de instruções para Philips NR 32PFL8404H. Usando a pré-visualização online, você pode visualizar rapidamente o índice e ir para a página onde você vai encontrar a solução para seu problema com Philips NR 32PFL8404H.

Para sua conveniência

Se a consulta dos manuais Philips NR 32PFL8404H diretamente no site não for conveniente para você, você tem duas soluções possíveis:

  • Visualização em tela cheia - Para visualizar facilmente o manual do usuário (sem baixá-lo para seu computador), você pode usar o modo de tela cheia. Para começar a visualização do manual Philips NR 32PFL8404H no modo de tela cheia, use o botão Tela cheia.
  • Download para seu computador - você também pode baixar o manual Philips NR 32PFL8404H em seu computador e mantê-lo em suas coleções. No entanto, se você não quer perder espaço no seu dispositivo, você sempre pode baixá-lo no futuro a partir de ManualsBase.
Philips NR 32PFL8404H Manual de instruções - Online PDF
Advertisement
« Page 1 of 197 »
Advertisement
Versão para impressão

Muitas pessoas preferem ler os documentos não na tela, mas na versão impressa. A opção de imprimir o manual também foi fornecida, você pode usá-la clicando na hiperligação acima - Imprimir o manual. Você não precisa imprimir o manual inteiro Philips NR 32PFL8404H, apenas as páginas selecionadas. Respeite o papel.

Resumos

Abaixo você encontrará previews do conteúdo contido nas páginas subseqüentes do manual para Philips NR 32PFL8404H. Se você deseja visualizar rapidamente o conteúdo das páginas subseqüentes, você pode usá-los.

Resumos do conteúdo
Resumo do conteúdo contido na página número 1

Register your product and get support at
www.philips.com/welcome
HU Útmutató
32PFL8404H
37PFL8404H
42PFL8404H
47PFL8404H

Resumo do conteúdo contido na página número 2

Contact information Type nr. Product nr. United Kingdom Magyarország België / Belgique Luxembourg / Luxemburg 0870 900 9070 - Local 06 80018 189 Ingyenes hívás 078 250 145 - € 0.06 / min 40 6661 5644 - Ortsgespräch Appel local Estonia Romānä Nederland Danmark 6008600 - Local 21 203 2060 - gratuit 3525 8759 - Lokalt opkald 0900 8407 - € 0.10 / min Lithuania Россия Deutschland Norge 67228896 - Local - Moсква 01803 386 852 - € 0.09 / min 2270 811

Resumo do conteúdo contido na página número 3

1.1.1   Élvezze a HD minőséget A TV-készülék képes nagyfelbontású műsorok Lehetősége van nagyfelbontású műsorok fogadására megjelenítésére. Ahhoz azonban, hogy élvezni tudja a HD TV nyújtotta előnyöket, először nagyfelbontású • Blu-ray lemezlejátszóról, amely HDMI-csatlakozón programokra van szükség. Amennyiben nem HD-műsort keresztül csatlakozik, HD filmmel néz, a képminőség a normál TV-nek felel meg. • digitális HD-vevőkészülékről, HDMI-csatlakozón keresztül, kábeltelevíziós vagy műholdas műso

Resumo do conteúdo contido na página número 4

1.1.2   Biztonság 1/3 A TV-készülék használata előtt mindenképpen • Soha ne tegye ki a készüléket, a távvezérlőt vagy az tanulmányozza át az összes utasítást. A termékgarancia elemeket nyílt láng vagy hőforrás hatásának, például nem terjed ki azokra a hibákra, amelyek az utasítások közvetlen napfénynek. figyelmen kívül hagyása miatt keletkeztek. • Ne helyezzen a készülék közelébe gyertyát vagy egyéb nyílt lángot. Áramütés veszélye vagy tűzveszély! • Soha ne helyezzen tárgyakat a készülék szellőz

Resumo do conteúdo contido na página número 5

1.1.2   Biztonság 2/3 Sérülésveszély vagy a TV károsodásának veszélye! Sérülésveszély gyermekek számára! • 25 kg-nál nagyobb súlyú TV-készülék felemeléséhez és Kövesse az alábbi óvintézkedéseket, nehogy a TV- kézben szállításához két ember szükséges. készülék felboruljon, és gyermekek sérülését okozza. • Ha a készüléket állványra helyezi, kizárólag a készülékhez • Soha ne helyezze a TV-készüléket olyan felületre, amely mellékelt állványt használja. Az állványt erősen rögzítse a terítővel vagy má

Resumo do conteúdo contido na página número 6

1.1.2   Biztonság 3/3 Túlmelegedés veszélye! Halláskárosodás veszélye! A megfelelő szellőzés érdekében mindig hagyjon legalább Ne használja a fülhallgatót vagy a fejhallgatót nagy 10 cm szabad helyet a TV-készülék körül. Ellenőrizze, hangerővel vagy túl hosszú ideig. hogy függöny vagy egyéb tárgy ne takarja el a készülék szellőzőnyílásait. Alacsony hőmérséklet Ha 5 °C alatti hőmérsékleten szállítja a TV-készüléket, Villámlással kísért vihar esetén csomagolja ki és a hálózatra csatlakoztatás előt

Resumo do conteúdo contido na página número 7

1.1.3   TV-készülék elhelyezése A TV-készülék elhelyezése előtt figyelmesen olvassa el a vonatkozó tudnivalókat. • Úgy helyezze el a készüléket, hogy a képernyőre ne essen közvetlen fény. • Az Ambilight hatás érvényesüléséhez legjobb a sötét környezet. • A maradéktalan Ambilight hatás eléréséhez a faltól 25 cm-re helyezze el a TV-készüléket.

Resumo do conteúdo contido na página número 8

1.1.4   TV-nézési távolság Állítsa be az ideális TV-nézési távolságot. Ismerje meg a HD TV képeinek vagy bármilyen képeknek az előnyeit anélkül, hogy megerőltetné a szemét. Keresse meg a legmegfelelőbb helyett a TV-készülék előtt, hogy a lehető legnagyobb és legpihentetőbb vizuális élményben legyen része. A TV-nézés ideális távolsága a képernyőátló távolságának háromszorosa. Amikor leül, szemének egy szintben kell lennie a képernyő közepével.

Resumo do conteúdo contido na página número 9

1.1.5   Biztonsági nyílás A TV-készülék hátoldalán Kensington biztonsági nyílás található. A TV-készülék biztonsága érdekében vásároljon Kensington lopásgátló zárat (nem tartozék).

Resumo do conteúdo contido na página número 10

1.1.6   Képernyő ápolása • A TV-képernyő károsodásának veszélye! A képernyőhöz • Amennyire lehetséges, kerülje az állóképek soha ne érintsen tárgyakat, azt ne nyomja meg, ne megjelenítését. Az állóképek olyan képek, amelyek dörzsölje vagy ütögesse. huzamosabb ideig a képernyőn maradnak. Az állóképek pl. a képernyőn megjelenő menük, fekete sávok, a • Tisztítás előtt húzza ki a dugót az aljzatból. megjelenített idő stb. Ha az állókép vetítése nem kerülhető el, a képernyő megóvása érdekében csökken

Resumo do conteúdo contido na página número 11

1.1.7   Használat befejezése 1/2 Ezt a terméket minőségi, újrafeldolgozható és újrahasznosítható anyagok és alkatrészek felhasználásával tervezték és készítették. A termékhez kapcsolódó áthúzott kerekes kuka szimbólum azt jelenti, hogy a termékre vonatkozik a 2002/96/EK európai irányelv. ...

Resumo do conteúdo contido na página número 12

1.1.7   Használat befejezése 2/2 Ne kezelje a készüléket háztartási hulladékként. A termék akkumulátorai megfelelnek a 2006/66/EK európai Tájékozódjon az elektromos és elektronikus készülékek irányelv követelményeinek, ezért ne kezelje ezeket hulladékkezelésére vonatkozó helyi törvényekről. Az háztartási hulladékként. elhasznált termék megfelelő hulladékkezelése segítséget Tájékozódjon az akkumulátorok hulladékkezelésére nyújt a környezettel és az emberi egészséggel kapcsolatos vonatkozó helyi t

Resumo do conteúdo contido na página número 13

1.2.1   Bekapcsolás A TV-készülék bekapcsolása néhány másodpercet vesz igénybe. Ha nem világít a készenléti üzemmód vörös jelzőfénye, a készülék bekapcsolásához nyomja meg a televízió jobb oldalán található O gombot. Nyomja meg ismét a O gombot. A fehér LED a készülék bekapcsolásakor villog, majd kikapcsol, amikor a TV-készülék használatra készen áll. Az Ambilight jelzi, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van. Beállíthatja, hogy a fehér LED folyamatosan világítson, illetve állíthatja a fényer

Resumo do conteúdo contido na página número 14

1.2.2   Hangerő V A TV-készülék oldalán található gombok lehetővé teszik a készülék alapvető funkcióinak vezérlését. A hangerőt a TV-készülék oldalán található Volume + / - gomb segítségével állíthatja be.

Resumo do conteúdo contido na página número 15

1.2.3   Program (P) A TV-készülék oldalán található gombok lehetővé teszik a készülék alapvető funkcióinak vezérlését. A csatornák között a TV-készülék oldalán található Program + / - gomb segítségével válthat.

Resumo do conteúdo contido na página número 16

1.2.4   Source gomb A TV-készülék oldalán található gombok lehetővé teszik a készülék alapvető funkcióinak vezérlését. A forráslista megnyitásához és a csatlakoztatott készülék kiválasztásához nyomja meg a Source s, majd a Source s gombot, és válassza ki a listáról a csatlakoztatott készüléket. Néhány másodperc múlva a TV-készülék átvált a kiválasztott készülékre.

Resumo do conteúdo contido na página número 17

1.2.5   IR-érzékelő A távvezérlőt mindig a TV-készülék elején található infravörös érzékelő felé irányítsa.

Resumo do conteúdo contido na página número 18

1.3.1   VESA-információk Ez a televízió alkalmas VESA-szabványú falra szerelésre. A VESA-kompatibilis fali tartószerkezet nem tartozék. Tartószerkezet vásárlásakor használja az alábbi VESA- kódot. 80 cm VESA MIS-F 200, 200, 6 94 cm VESA MIS-F 200, 200, 8 107 cm VESA MIS-F 200, 200, 8 119 cm VESA MIS-F 400, 400, 8 A képen megadott hosszúságú csavart használjon.

Resumo do conteúdo contido na página número 19

1.3.2   A TV-állvány leszerelése Csavarja ki a TV-készülék hátoldalán található 4 csavart, mielőtt leemeli a TV-t az állványról.

Resumo do conteúdo contido na página número 20

1.4.1   Nagyfelbontású LCD-kijelző Ez a TV-készülék full High Definition (HD) kijelzővel Ahhoz azonban, hogy élvezni tudja a HD TV nyújtotta rendelkezik: 1920x1080p, teljes HD-felbontás, a HD- előnyöket, először nagyfelbontású programokra van források legmagasabb felbontása. szükség. Amennyiben nem HD-műsort néz, a képminőség a normál TV-nek felel meg. A kijelző a progresszív letapogatásnak köszönhetően ragyogó, villogásmentes képet nyújt, optimális fényerő és Lásd: Bevezetés > Figyelem! > Élvez


Manuais similares
# Manual do usuário Categoria Baixar
1 Philips / 20PFL5522D Manual de instruções TV de tela plana 271
2 Philips 1346 Manual de instruções TV de tela plana 29
3 Philips 107FP4 Manual de instruções TV de tela plana 25
4 Philips 0150FD9935 Manual de instruções TV de tela plana 15
5 Philips 13" Color TV 13MT1431 Manual de instruções TV de tela plana 21
6 Philips 14AA3322 Manual de instruções TV de tela plana 8
7 Philips 14AA3327 Manual de instruções TV de tela plana 13
8 Philips 13PT30L Manual de instruções TV de tela plana 6
9 Philips 13" LCD-TV PF7835 Manual de instruções TV de tela plana 12
10 Philips 14AA3324 Manual de instruções TV de tela plana 3
11 Philips 14GR1227 Manual de instruções TV de tela plana 11
12 Philips 14AA3527 Manual de instruções TV de tela plana 4
13 Philips 14PF6826 Manual de instruções TV de tela plana 15
14 Philips 14GR1229 Manual de instruções TV de tela plana 7
15 Philips 14PT1342/25 Manual de instruções TV de tela plana 84
16 Sony 32LX1E Manual de instruções TV de tela plana 81
17 Sony 4-180-179-16(1) Manual de instruções TV de tela plana 13
18 Sony 4-106-868-11(1) Manual de instruções TV de tela plana 7
19 Sony 32EX52X Manual de instruções TV de tela plana 39
20 Sony 32EX42X Manual de instruções TV de tela plana 24